ΤΕΥΧΟΣ #5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2018

6ο Συνέδριο Security Project

Η Ετήσια Συνάντηση των Επαγγελματιών και Ειδικών της Ασφάλειας

Το 6ο Συνέδριο Security Project – που θα πραγματοποιηθεί στις 16 & 17 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα, στο Wyndham Grand Hotel, από την Smart Press και το περιοδικό Security Manager – θα αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά την ετήσια κορυφαία συνάντηση των ειδικών και επαγγελματιών στον τομέα της ασφάλειας και ταυτόχρονα το μεγαλύτερο και σημαντικότερο συνεδριακό event για το management, τις υπηρεσίες και τις τεχνολογίες security στην Ελλάδα.

Το συνέδριο διαξάγεται υπό την Αιγίδα του Επιστημονικού Φορέα "Κέντρο Μελέτης του Εγκλήματος", το οποίο εκπροσωπείται και με εισηγητές τον Δρα Φώτιο Σπυρόπουλο και τη Μάρθα Λεμπέση (αμφότεροι μέλη του Δ.Σ. ΚΕ.Μ.Ε.).

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 – 

  Οι ειδικοί αναλύουν τις εξελίξεις

Κατά την 1η ημέρα του Συνεδρίου θα διοργανωθούν παρουσιάσεις και συζητήσεις που θα αναδείξουν τις σύγχρονες προκλήσεις σχετικά με την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και των κινδύνων που αντιμετωπίζουν σήμερα οι εθνικές και κρίσιμες υποδομές, οι επιχειρήσεις και οργανισμοί κάθε μεγέθους και κατηγορίας αλλά και ευρύτερα οι πολίτες και η κοινωνία.

Συγκεκριμένα θα αναλυθούν τα χαρακτηριστικά που συναντάμε στις νέες μορφές τρομοκρατίας και εξτρεμισμού, στο οργανωμένο έγκλημα στο κυβερνοέγκλημα, αλλά και τη μικρή και μεσαία εγκληματικότητα. 

Ειδικοί επιστήμονες, υψηλόβαθμα στελέχη σωμάτων ασφάλειας, θεσμικοί φορείς και επαγγελματίες του ιδιωτικού τομέα θα παρουσιάσουν βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης της ασφάλειας, δίνοντας έμφαση στο θέμα της αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών, των τεχνολογιών, της εκπαίδευσης και των διαδικασιών που εφαρμόζονται προκειμένου να αναβαθμιστεί το επίπεδο προστασίας των εγκαταστάσεων, των υποδομών, των πληροφοριών, των περιουσιακών στοιχείων και φυσικά των ανθρώπων.

Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 – 

Η Ασφάλεια συναντάει τις Έξυπνες Τεχνολογίες

Κατά την 2η ημέρα του Συνεδρίου, ειδικοί και στελέχη εταιριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν τις σύγχρονες εξελίξεις στο τομέα των τεχνολογιών που αναπτύσσονται για την ασφάλεια.
Στη φετινή διοργάνωση, οι ομιλητές θα προσεγγίσουν  τη διαχείριση τεχνολογικών έργων και υπηρεσιών με κριτήριο την ενίσχυση της ποιότητας σε όλο το κύκλο υλοποίησης ενός έργου, από την προμήθεια των υλικών μέχρι την εγκατάσταση και την υποστήριξη.
Τομείς όπως τα video analytics και οι έξυπνες λειτουργίες ανάλυσης της εικόνας με την ενσωμάτωση τεχνητής νοημοσύνης, η έγχρωμη επιτήρηση σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού, η ασύρματη τεχνολογία, η υιοθέτηση των τάσεων του cloud, του IoT και του mobility στα συστήματα ασφάλειας, η ενοποίηση όλων των λειτουργιών που αποτελεί τη βασική κατεύθυνση της παγκόσμιας αγοράς και πολλά άλλα θεματικά αντικείμενα σχετικά με τις τεχνολογίες στην ασφάλεια,  θα αποτελέσουν τον πυρήνα του περιεχομένου του προγράμματος της 2ης ημέρας του Security Project.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και τους εισηγητές: http://www.securityproject.gr/